dorthe@ennea.no

Enneagrammet, introduksjon

Enneagramsirklen_blå_neutralBli med på en morsom og lærerik reise gjennom de 9 typene i Enneagrammet.
Dette er foredraget du sent vil glemme. Her vil alle kjenne seg igjen.

Muligvis føler du at du er du den eneste som tar ansvar?
eller du forstår ikke nørden som ikke gidder å møte opp til lunsj, langt mindre på det årlige julebordet?
Hvorfor er det slik at noen alltid kommer for sent til møter, mens andre igjen tar ordet hele tiden, og ikke bryr seg om at det finns andre personer, med andre meninger?
Eller hva er det med ham som konstant trekker ut diskusjonen med et «jaaa men?!» og aldri kommer i mål med en avgjørelse?
Kanskje du sliter med å få sjefen til å forstå at ting tar tid?
Eller du synes at de andre er litt trege, og det irriterer deg at kollegaen din, som smilende alltid sier «ja» når du ber om en tjeneste, aldri(!) blir ferdig?

Enneagrammet er i dag mye brukt i Skandinavia, og det er ikke uten grunn. Bedrifter og private tar dette personlighetsverktøyet til seg i stor utstrekning. Pr. i dag er Danmark det land i verden hvor Enneagrammet er mest utbredt, regnet pr. antall innbyggere. Modellen kommer, i sin nåværende form, fra USA, der stadig fler organisasjoner som blant annet Walt Disney Company, CIA og Motorola bruker Enneagrammet internt. Mange universiteter som f.eks. UCLA har etter hvert lagt inn Enneagrammet i sin læreplan. Stanford University i California har lenge brukt Enneagrammet i programmene innenfor Psykologi og Ledelse.

Les mer om Enneagrammet for bedrifter her.
Les mer om Enneagrammet for private her.

[button link=»https://ennea.no/kurs-og-foredrag/salg-med-enneagrammet/»] Salg med Enneagrammet[/button] [button link=»https://ennea.no/kurs-og-foredrag/kommunikasjon-feedback-og-samarbeide-pa-arbeidsplassen/»] Kommunikasjon og samarbeide[/button] [button link=»https://ennea.no/kurs-og-foredrag/nar-forelskelsen-har-lagt-seg/»] Bygg gode relasjoner[/button] [button link=»https://ennea.no/kurs-og-foredrag/enneagrammet-videre/»] Enneagrammet videre[/button]