Singel, og lei av det?

Da jeg satte opp et seminar for par tidligere i høst, ble jeg utfordret av flere:
Hvorfor lager du ikke noe for oss single? Det er jo hyggelig, så gjør jeg nå.

I samarbeid med hyggelige Kleivstua Hotell setter vi nå opp et 2 dagers seminar for deg som er singel, og som etter hvert ønsker å finne en ny partner.

https://www.kleivstua.no/

På seminaret jobber vi med å skaffe bedre innsikt i oss selv og andre. Du vil blant annet få høre foredraget «Hvorfor er alle de andre så rare?» som på en humoristisk måte tar oss gjennom ni meget forskjellige personligheter og deres særegenheter.

Vi ser også på hva «De tre instinktene» betyr for oss.
Instinkter er fundamentale strategier vi bruker for å overleve og få oppfylt våre primære behov. Dette er ofte ubevisst og har lett for å komme i veien for den gode og forståelsesfulle kommunikasjonen. Å lære seg å forstå disse instinktene, våre egne og andres, kan gjøre det mye enklere å komme hverandre i møte og bevare gode og langvarige relasjoner.

I tillegg ser vi på hva vi tar med oss videre fra tidligere parforhold og hvordan det kan påvirke nye forhold på en uheldig måte.

Og selvfølgelig kommer vi også til å jobbe med å finne vårt eget kjærlighetsspråk, som enten kan være tid til hverandre, tjenester, gaver, fysisk berøring eller ord, i følge Gary Chapman.

Mens vi jobber oss gjennom temaet sørger Kleivstua, med sin gode service og sans for det lille ekstra, for at vi har nydelig mat underveis, et godt sted å sove samt hyggelige møterom.

Kanskje du har noen gode venner eller venninner som du har lyst til å invitere med? Deler dere et dobbeltrom sparer dere kr. 300,- hver.

Er du nysgjerrig og ønsker å vite mer, så ta kontakt med Dorthe på 932 82 000 eller send meg en mail på dorthe@ennea.no.

Tid: Lørdag 9. november og søndag 10. november 2019.
Sted: Kleivstua Hotell, Dronningveien 500, 3531 Krokkleiva.
Påmelding: Tlf.: 32 16 14 00 eller på booking@kleivstua.no
Senest: 1. november 2019.

Pris: kr. 2.660,- pr. person i enkeltrom og kr. 2.360,- pr. person i dobbeltrom.
Prisen dekker overnatting lørdag til søndag. Lunsj og middag lørdag samt frokost og lunsj søndag. To dagers seminar og kaffe/te buffet på møterom.
Ønskes det en ekstra overnatting fra fredag til lørdag, ordner Kleivstua med en god pris på dette, så langt det er plass.

Program for helgen finner du HER.