dorthe@ennea.no

Tilbud på Kickstart til selvinnsikt.

Ennea har i år et helt nytt tilbud til deg som kanskje har vært på et av våre morsomme foredrag om Enneagrammet og ønsker å bli litt bedre kjent med deg selv gjennom dette verktøyet.

Eller deg som bare trenger en ny giv, litt bedre selvinnsikt og litt ny inspirasjon i hverdagen.

Hva det vil gi deg? Tja… kanskje du lærer deg selv å kjenne bedre, finner ut nøyaktig hva det er som motiverer deg og hva det er som trigger deg, sliter deg ut, irriterer eller fustrerer deg. Kanskje finner du ut hvor du hører hjemme i Enneagrammet, får nye aha-opplevelser om deg selv og ser litt inn bak masken på dine nærmeste.
Enneagrammet går i dybden når det gjelder å finne ut hva som motiverer oss, og hvorfor. Det gir gode og relevante tips til personlig utvikling.

Så kanskje du vokser på det personlige planet og oppdager at du tåler mer og er tryggere på deg selv, også når det stormer rundt deg.

Ta det første og avgjørende skritt.
La dette bli ditt år.
Det første skritt er ofte det lengste, men la meg hjelpe deg i gang. 
Jeg underviser og coacher i Enneagrammet, verdens største og mest detaljerte personlighetsverktøy.

Det er gøy, spennende og virkelig innsiktsfullt

Vi har laget en startpakke som inneholder en full 360Indicator ™ personlighetstest som du tar på nett når det passer deg, et oppfølgende telefon/teamsmøte der vi går gjennom ditt testresultat og snakker om din primære enneagramtype, samt vår populære bok: Innsikt gir utsikt – Den norske enneagramboken, for en samlet pris på kr. 1.200,- (+porto) Du sparer kr. 750,- (Dette tilbud gjelder ut 2022.)

Boken finnes i nytt opplag.

Ta kontakt med Dorthe på mail: dorthe@ennea.no eller telefon: 932 82 000 om du lurer på om dette kan være noe for deg.