Hoteller vi samarbeider med

Ennea har håndplukket en rekke hoteller som vi har et tett samarbeid med.
Vi holder naturligvis våre foredrag og kurs hvor som helst,
men disse hotellene kjenner vi godt og vet at de yter det lille ekstra, på hver sin måte.
Derfor gir vi dem en varm anbefaling:

RG_logo_sort_defRaumergården Hotel ligger stille og vakkert til på Ask i Gjerdrum, bare 15 minutter fra Gardermoen og 30 minutter fra Oslo. Et lite, familiedrevet kurshotell med stor lidenskap for mat laget av ferske, lokale råvarer. Hotellets vinkjeller er en av landets beste, med årgangsviner til gode priser. Vertskapet trakterer selv små og store ledergrupper med varm og personlig service, full diskresjon og prikkfri gjennomføring. Hotellet har 28 luftige og hyggelige enkeltrom og 11 juniorsuiter. Og naturligvis en vakker brudesuite. Alle rommene er smakfullt innredet, og ingen er helt like. Raumergården har kresne gjester som mer enn gjerne kommer tilbake.

KleivstuaKleivstua Hotell er et flott og populært konferansehotell med storslagen beliggenhet kun 45 km fra Oslo. Stedet har en perfekt ramme for konferanse og store selskaper som bryllup eller jubileum. Her vil du føle en unik atmosfære og få personlig service fra første sekund!
Kleivstua består av 18 hus med totalt 42 værelser. Husene er bygget opp og restaurert etter alle gamle kunsters regler. Kleivstua er historie, tradisjon og skogsmysterier. Fra åskammen skuer du utover skogkledt landskap og Steinsfjorden langt der nede. Kleivstua er et sted for gode møter mellom mennesker – både de som snakker forretninger, gifter seg eller har noe å feire.

Lampeland.liten


Lampeland Hotell
 kjennetegnes som det lille personlige hotellet – et moderne og hjemmekoselig hotell med personlig preg, lun og hyggelig atmosfære. Hotellet har sentral beliggenhet i Buskerud, kun 20 minutter nord for Kongsberg.

Hotellet er et moderne kurs- og konferansehotell med konferansekapasitet på inntil 130 personer. Lampeland Hotell har til sammen 51 hotellrom, og tilbyr overnatting i lyse og moderne hotellrom. Hotellet er kjent for sin gode og hjemmelagde mat, med menyer basert på sesongens råvarer. Spisesalen har kapasitet for inntil 200 gjester, samt at det er bespisningsmuligheter både i a la carte restauranten og kaféen. Hotellet har også bar med alle rettigheter. En rikholdig aktivitetsmeny byr på spennende aktiviteter innenfor områdene meningsfylte, kreative, teamskapende, samt mat og kultur. På Lampeland Hotell er dere i trygge hender!

Bardøla Høyfjellshotell ligger i nasjonalparklandsbyen Geilo, vi er offisielt Nasjonalparklandsby hotell og det er vi stolte av. Bardøla fremstår som Geilos klassiske Høyfjellshotell, med et sterkt fotfeste i det brede marked – et av Norges mest besøkte hotell. Samarbeid og destinasjonstenking har alltid vært viktig for hotellet – i dag blant annet med Visit Geilo og Geilo IL. Begrepet «Bardøla – mer enn et hotell» inneholder den gode arven fra tidligere tider. Hos oss finner du blant annet Sofias Cafe & Bar, Hallingtunet og Geilo Fotklinikk.

RefsnesGods

Refsnes Gods. I snart 250 år har Refsnes Gods på Jeløy vært et yndet midtpunkt for selskapelighet. Kong Oscar II, Edvard Munch, Camilla Collett, Peder Balke og Hans Gude har alle uttrykt sin begeistring for den spesielle atmosfæren på Godset og den vakre beliggenheten. Vi på Hotell Refsnes Gods er stolte av å videreføre denne rike tradisjonen for gjestfrihet.
I dag er Refsnes Gods et moderne hotell med alle fasiliteter – og samtidig en herskapelig ramme rundt selskapeligheter, kurs/konferanse og spesielle anledninger. Vi kan tilby 61 komfortable værelser som er utsmykket med kunst fra noen av vår tids største kunstnere. Hotellets intime Restaurant Munch er kjent for personlig service og et særdeles godt kjøkken. Vinkjelleren med sine tykke gråsteinsvegger, levende lys og flere tusen flasker vin, skaper en unik atmosfære for mindre selskaper eller for en vandring i vinens verden kombinert med prøvesmaking.
Vi er medlemmer av De Historiske Hotel & Spisesteder og ble våren 2011 tildelt Stiftelsen Norsk Kulturarvs Olavsrose,“for ivaretakelse og formidling av det gamle herregårdshuset kombinert med utsøkte kunstopplevelser». Hotell Refsnes Gods ligger vakkert vestvendt til på Jeløy midt i Oslofjorden, knappe 45 minutter fra Oslo med bil/tog.

sundvolden

SUNDVOLDEN 

Å nyte historien og det gode vertskap

Ved inngangsporten til sagnomsuste Krokskogen ligger et av Norges mest tradisjonsrike hotell – Sundvolden Hotel.
I nærmere ett tusen år har konger, adelsmenn, handelsreisende og i den nyere tid moderne forretningskvinner og -menn valfartet hit. Vi er stolte av å kunne presentere et hotell som tar vare på det beste av det gamle, samtidig som vi vender nesen fremover og tilpasser oss morgendagens hotellgjester. Vi kan tilby topp moderne konferansesaler, eget spa- og treningssenter og et kjøkken du ikke bør gå glipp av. Du som er gjest, står øverst på prioriteringslisten, og vi gjør vårt ytterste for at nettopp ditt opphold skal bli innholdsrikt og uforglemmelig.