dorthe@ennea.no

Hoteller vi samarbeider med

Ennea har håndplukket en rekke hoteller som vi har et tett samarbeid med.
Vi holder naturligvis våre foredrag og kurs hvor som helst,
men disse hotellene kjenner vi godt og vet at de yter det lille ekstra, på hver sin måte.
Derfor gir vi dem en varm anbefaling:

KleivstuaKleivstua Hotell er et flott og populært konferansehotell med storslagen beliggenhet kun 45 km fra Oslo. Stedet har en perfekt ramme for konferanse og store selskaper som bryllup eller jubileum. Her vil du føle en unik atmosfære og få personlig service fra første sekund!
Kleivstua består av 18 hus med totalt 42 værelser. Husene er bygget opp og restaurert etter alle gamle kunsters regler. Kleivstua er historie, tradisjon og skogsmysterier. Fra åskammen skuer du utover skogkledt landskap og Steinsfjorden langt der nede. Kleivstua er et sted for gode møter mellom mennesker – både de som snakker forretninger, gifter seg eller har noe å feire.

Lampeland.liten


Lampeland Hotell
 kjennetegnes som det lille personlige hotellet – et moderne og hjemmekoselig hotell med personlig preg, lun og hyggelig atmosfære. Hotellet har sentral beliggenhet i Buskerud, kun 20 minutter nord for Kongsberg.

Hotellet er et moderne kurs- og konferansehotell med konferansekapasitet på inntil 130 personer. Lampeland Hotell har til sammen 51 hotellrom, og tilbyr overnatting i lyse og moderne hotellrom. Hotellet er kjent for sin gode og hjemmelagde mat, med menyer basert på sesongens råvarer. Spisesalen har kapasitet for inntil 200 gjester, samt at det er bespisningsmuligheter både i a la carte restauranten og kaféen. Hotellet har også bar med alle rettigheter. En rikholdig aktivitetsmeny byr på spennende aktiviteter innenfor områdene meningsfylte, kreative, teamskapende, samt mat og kultur. På Lampeland Hotell er dere i trygge hender!

RefsnesGods

Refsnes Gods. I snart 250 år har Refsnes Gods på Jeløy vært et yndet midtpunkt for selskapelighet. Kong Oscar II, Edvard Munch, Camilla Collett, Peder Balke og Hans Gude har alle uttrykt sin begeistring for den spesielle atmosfæren på Godset og den vakre beliggenheten. Vi på Hotell Refsnes Gods er stolte av å videreføre denne rike tradisjonen for gjestfrihet.
I dag er Refsnes Gods et moderne hotell med alle fasiliteter – og samtidig en herskapelig ramme rundt selskapeligheter, kurs/konferanse og spesielle anledninger. Vi kan tilby 61 komfortable værelser som er utsmykket med kunst fra noen av vår tids største kunstnere. Hotellets intime Restaurant Munch er kjent for personlig service og et særdeles godt kjøkken. Vinkjelleren med sine tykke gråsteinsvegger, levende lys og flere tusen flasker vin, skaper en unik atmosfære for mindre selskaper eller for en vandring i vinens verden kombinert med prøvesmaking.
Vi er medlemmer av De Historiske Hotel & Spisesteder og ble våren 2011 tildelt Stiftelsen Norsk Kulturarvs Olavsrose,“for ivaretakelse og formidling av det gamle herregårdshuset kombinert med utsøkte kunstopplevelser». Hotell Refsnes Gods ligger vakkert vestvendt til på Jeløy midt i Oslofjorden, knappe 45 minutter fra Oslo med bil/tog.

Holmen Fjordhotell

På Grønlia har det vært drevet pensjonat siden 1924 under navnet Holmen Sommerhotell, som senere ble døpt Holmen Bad. Hotellet hadde plass til 25 gjester, med en pensjonspris på mellom 9 og 11 kroner i henhold til gamle menyer.

Trygve Hegnar har vært eier av Holmen Fjordhotell siden 1.desember 1987. Hovedbygget fra 1985 hadde 54 rom, bar og restaurant, men ingen kurslokaler. Med kjøpet av naboeiendommen Betanien i 1990 fikk han mulighet til å utvide hotellet. Sidebygget med 50 rom, konferansesaler og brygge stod ferdig i 1993. Paviljongen ble tilbygget i 1996, og til slutt SPA-bygget med konferansesaler og ytterligere 54 rom i 2002.

Hegnar har samlet noen av sine maritime antikviteter, gamle båter og biler på Holmen Fjordhotell. Vi tror at dette, sammen med bryggeområdet og nærhet til sjøen, vil gi en hyggelig tilleggsdimensjon ved et besøk hos oss.

Klækken Hotell
«Pust ut, senk skuldrene og legg storbyens mas og jag bak deg..!»

På Ringerikes tak, ved foten av Nordmarka, omgitt av en privat park og med utsikt til Norefjell; her finner du ærverdige Klækken Hotell, kun en snau times kjøretur fra både Oslo og Gardermoen. Hos oss blir du ønsket velkommen i vakre omgivelser og en helt unik historie – kombinert med moderne og fleksible konferansefasiliteter.

«En destinasjon for champagneluft og friluftsliv siden 1909»

Dr. Holms har vært en del av fjelldestinasjonen Geilo helt siden starten. Det ble åpnet samme dag som Bergensbanen, 27. november 1909 og har overlevd omskiftende epoker med vindkast i orkan styrke. Det finnes neppe et høyfjellshotell som representerer mer Norgeshistorie.

 

«Vi skaper hotellet der du vil være.»

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferansehotell beliggende ved E6 midt mellom Oslo og Gardermoen. Hotellets sentrale beliggenhet og moderne konferanselokaler gjør det til en naturlig møteplass for hele Østlandsregionen. På Olavsgaard er vi opptatt av å tilfredsstille krav, og har lagt vår sjel i å skape et hotell med atmosfære.