Om oss

IEA-Logo 2Dorthe Lie er eier og stifter av ennea, samt nestleder og medstifter av IEA-Norge, den norske avdeling av The Internasjonal Enneagram Assosiation, som i dag favner mer enn 20 land.

Hun er en erfaren foredragsholder og forfatter, og snakker om alvorlige tema med glimt i øyet, stor innlevelse og en god porsjon selvironi. Hennes foredrag og kurs er som oftest fulle av dagligdags praktiske eksempler, som vi alle kan kjenne oss igjen i.
Humor er en viktig inngangsport til dypere forståelse og utvikling, mener hun.

Dorthe er NLP Practitioner og Enneagram Master.
I tillegg til dette har Dorthe sertifisert seg i 360Indicator ™, som er et omfattende personlighetsprofil og -coachingverktøy fra Corefinder.

Hun er født og oppvokst i Danmark, men har bodd i Drammen siden begynnelsen av 80-tallet.

Hun stiftet bekjentskap med Enneagrammet første gang i 2006. Det var en stor aha-opplevelse på mange plan.
Dorthe sier:
«Jeg har blitt tydeligere på hvor mine grenser går, både over for meg selv og andre, og jeg har funnet denne gode ro og styrke, som kommer med tryggheten ved å kjenne seg selv bedre».

«Enneagrammet har hjulpet meg til å snu det puslespillet som er mitt liv og som jeg før forsøkte å legge, med baksiden opp…»

WEB.DortheGangeTre
View Dorthe Lie's profile on LinkedIn

Dessuten samarbeider ennea med noen få utvalgte rådgivere, som med spesialkompetanse på hver sine områder utfyller hverandre på en måte som gir en fin helhet i tilbudet vårt.

Se våre Samarbeidspartnere her.

Se noen av de bedrifter/organisasjoner som vi har holdt foredrag eller kurs for HER. 

Dorthe har i 2017 utgitt boken:
«Innsikt gir utsikt
Den norske Enneagramboken» sammen med Camilla Kokai.

Nytt opplag er allerede tilgjengelig.


Innsikt gir utsikt
Om personligheter og relasjoner – privat og profesjonelt.
Hvor godt kjenner du deg selv, og i hvilken grad forstår du deg på andre mennesker i dine omgivelser? Hvordan tror du andre ser på deg, og hvordan fungerer dine relasjoner?

Boken berører temaer som personlighet, selvinnsikt, menneskelige intelligenser og instinkter, kommunikasjonsstiler, motivasjonsfaktorer, teamarbeid og lederstil.

Pris: 329,- + frakt • ISBN 978-82-303-4366-1
Send meg en mail, så signerer jeg gjerne boken og sender direkte til deg.