dorthe@ennea.no

Så hvilken type er du?

Gratulerer med din 360indicator™ personlighetstest.

Du har nå fått et søylediagram som forteller deg hvilke typer du scorer høyest på. Her på siden kan du lese mer om de forskjellige typer og gjøre deg opp en mening om hvilken av disse du mest sannsynligvis relaterer til. Husk at denne testen er en indikator og ikke et fasit. Der er bare du som vet hvilken av disse typene du har mest til felles med.

Om du skal på et kurs eller seminar med Ennea bør du printe ut resultatet ditt og ta det med deg på kursdagen.

Har du tatt testen på eget initiativ og ønsker en dypere gjennomgang av din profil eller å lære mer om Enneagrammet og hva det kan brukes til, så ta kontakt med Dorthe Lie på 93 28 20 00 eller send en mail på dorthe@ennea.no.

Vi har også skrevet en utdybende og nydelig Enneagrambok, som kan hjelpe deg et godt skritt videre.
Klikk på bildet så finner du mer om boken vår.

Her kan du lese om hver av typene:
[button link=»https://ennea.no/de-ni-typene/type-1/»] 1 Perfeksjonisten[/button] [button link=»https://ennea.no/de-ni-typene/type-2/»] 2 Hjelperen[/button] [button link=»https://ennea.no/de-ni-typene/type-3/»] 3 Utretteren[/button] [button link=»https://ennea.no/de-ni-typene/type-4/»] 4 Individualisten[/button]
[button link=»https://ennea.no/de-ni-typene/type-5/»] 5 Iakttakeren[/button] [button link=»https://ennea.no/de-ni-typene/type-6/»] 6 Skeptikeren[/button] [button link=»https://ennea.no/de-ni-typene/type-7/»] 7 Eventyreren[/button] [button link=»https://ennea.no/de-ni-typene/type-8/»] 8 Utfordreren[/button] [button link=»https://ennea.no/de-ni-typene/type-9/»] 9 Fredselskeren[/button]

Finns det så bare 9 typer av mennesker her i verden?

Nei, naturligvis ikke, vi kan kanskje si at det finns i hovedsak 9 måter å orientere seg på her i verden, 9 måter vi lar oss motivere på, samtidig som vi bevarer våre egenskaper og i stor utstrekning er ganske forskjellige fra hverandre.

Hvem er jeg?Bak hver type er det en stor variasjon av undertyper. Dette betyr at 2 personer, som relaterer seg til samme type i Enneagrammet, kan være svært forskjellige. Samtidig er det viktig å påpeke at de aller fleste av oss kjenner seg litt igjen i de fleste av typene. ”Jammen jeg har litt av alt” er et utsagn vi ofte hører og det er helt rett. Heldigvis vil vi si, for om vi ikke gjorde det, så ville vi jo virkelig mangle forståelse for andres reaksjoner og motiver. Men selv om vi kjenner oss litt igjen i alle typene, vil det være en av disse vi relaterer oss mest til.

Som oftest tar vi med oss vårt adferdsmønster fra barndommen og inn i det voksne liv. Vi har tillært oss måter å takle utfordringer på, som sannsynligvis fungerte bra da vi var små, men som av og til ikke fungerer optimalt nå som vi har blitt voksne.

Etter hvert som vi blir kjent med Enneagrammet og vår egen type, vil vi oppdage at noen har sett oss bak fasaden og gjennomskuet vårt adferdsmønster og grunnen til det.

Enneagrammet er nok det mest komplette og detaljerte verktøy vi har i dag, innenfor kommunikasjon, personlighetsutvikling og motivasjon.