dorthe@ennea.no

Er du nysgjerrig på folk? Kjenn deg selv, forstå deg på andre!

Boken om personlighetstyper

Boken handler om personlighetstyper og relasjoner og er skrevet for næringsliv og private som ønsker å bli bedre på kommunikasjon og generell forståelse av forskjeller, oss mennesker imellom. Vi merker at boken er populær og til god hjelp for de som ønsker å bli bedre på å forstå seg selv, sine kolleger, venner og nære.

Boken berører temaer som personlighet, selvinnsikt, menneskelige intelligenser og instinkter, kommunikasjonsstiler, motivasjonsfaktorer, teamarbeid og lederstil.

Noen tilbakemeldiger: 

  • «Da jeg leste om de forskjellige typene måtte jeg bare le. Gosh hvor dere treffer godt. Jeg kjente igjen masse av meg selv og mine venner i de forskjellige typene.»
  • «Dette er en bok man virkelig kan bli klokere på seg selv av, og bedre på å forstå andre mennesker»
  • «Jeg ble litt fustrert over å skulle velge min egen type, da jeg føler at jeg er en type på jobb, og en annen hjemme, men dette skriver dere jo også noe om, og at det er helt normalt. Det var godt å lese og frustrasjonen forsvant»
  • «Jeg elsker at dere skriver at man ikke kan bli oppgradert, da alle typene er like mye verd»

Bøker

Innsikt gir utsikt, den norske enneagramboken

Boken handler om personlighetstyper og relasjoner og er skrevet for næringsliv og private som ønsker å bli bedre på kommunikasjon og generell forståelse av forskjeller, oss mennesker imellom. Den er også en del av vårt kursinnhold.

Boken berører temaer som personlighet, selvinnsikt, menneskelige intelligenser og instinkter, kommunikasjonsstiler, motivasjonsfaktorer, teamarbeid og lederstil.

Boken er populær og til god hjelp for de som ønsker å bli bedre på å forstå seg selv, sine kolleger, venner og nære.

ISBN 978-82-303-4366-1 pris kr. 329,-

Bøker

Barnets ni personligheter

Boken er for alle som har med barn å gjøre, enten de er foreldre eller jobber med barn i hverdagen. Den beskriver hvordan verden kan se ut, gjennom ni forskjellige par barneøyne, og har basis i Enneagrammet og måten å tenke personlighetstyper på.  

Dette er en bok som kan være til god hjelp når vi ønsker å bli bedre på å forstå våre barn og unge og vi bruker den når vi holder våre foreldrekurs i ÅL.

Forfatteren Camilla Eftevaag skriver: Som mor, coach, rådgiver og barnehageeier har jeg i mange år savnet litteratur om barns følelser og behov i forhold til deres personlighet.

Boken finnes også på svensk og engelsk. 
ISBN 978-82-303-3005-0 pris kr. 200,-