dorthe@ennea.no

Boken for deg

Er du nysgjerrig på folk?
Kjenn deg selv, forstå deg på andre!

Boken handler om personlighetstyper og relasjoner og er skrevet for næringsliv og private som ønsker å bli bedre på kommunikasjon og generell forståelse av forskjeller, oss mennesker imellom. Vi merker at boken er populær og til god hjelp for de som ønsker å bli bedre på å forstå seg selv, sine kolleger, venner og nære.

Boken berører temaer som personlighet, selvinnsikt, menneskelige intelligenser og instinkter, kommunikasjonsstiler, motivasjonsfaktorer, teamarbeid og lederstil.

Noen tilbakemeldiger: 

  • «Da jeg leste om de forskjellige typene måtte jeg bare le. Gosh hvor dere treffer godt. Jeg kjente igjen masse av meg selv og mine venner i de forskjellige typene.»
  • «Dette er en bok man virkelig kan bli klokere på seg selv av, og bedre på å forstå andre mennesker»
  • «Jeg ble litt fustrert over å skulle velge min egen type, da jeg føler at jeg er en type på jobb, og en annen hjemme, men dette skriver dere jo også noe om, og at det er helt normalt. Det var godt å lese og frustrasjonen forsvant»
  • «Jeg elsker at dere skriver at man ikke kan bli oppgradert, da alle typene er like mye verd»

Gaveidé:
«Innsikt gir utsikt – Den norske enneagramboken»  av Camilla Kokai og Dorthe Lie, har et nydelig design og er full av flotte naturbilder som nesten alle er tatt i Norge.

Sammen med lettlest og oversiktlig faglig innhold med masser av gode og relevante tips, er denne boken en super gaveidé, både privat og i bedriften.

Her ser du for eksempel siden som gir hver av typene ideer til gode nyttårsfortsett.

Boken har nå kommet i nytt opplag og prisen er 329,-
• ISBN 978-82-303-4366-1
Sender du meg en mail sender direkte til deg.
Ved kjøp av mer enn 5 stykk gis 10% rabatt.

Låne boken?
Boken kan også lånes på biblioteket. Jeg vet at den i hvert fall finnes på biblioteket i Drammen. Har de den ikke på ditt lokale bibliotek, så be dem om å ta den inn, det gjør de gjerne 🙂

God leselyst.
Mvh. Dorthe

dorthe@ennea.no