dorthe@ennea.no

Nytt

Her finner du eksterne artikler, linker, tilbud, diskusjonsforum og annet om Enneagrammet, samt nytt om ENNEA:

Januar 2023:
Vi er igang med å lage helt nye websider og håper å legge dem ut i løpet av februar 2023. På tide vil noen mene, de gamle er fra 2013 og det er visst eldgammelt i den digitale verden. Egentlig synes vi at de gamle sidene har fungert veldig bra, men det presset seg på en PHP-oppdatering som sidene ikke kunne klare. Så det ble startskuddet for å tenke nytt og kreativt, og også få ryddet opp i gamle sider som vi ikke trenger å ta med oss mere. For vi har også gått videre, og fornyet oss, siden 2013…

Dorthe Lie kommer til Stavanger 15. februar, for å holde foredrag sammen med Mai Kristin Nilsson. Det blir en munter og hyggelig kveld der de byr på seg selv, deler gode historier og kommer med morsomme skråblikk på de ni typene i Enneagrammmet. 
Du finner mer info om enneagramkafeen, ved å klikke her. 

Desember 2022:
ENNEA takker for et helt fantastisk år og vi gleder oss til 2023 sammen med dere. Med ønsket om en rigtig god jul, samt et Godt Nytt År.

November 2022:
Vi har fått en ny samarbeidspartner. Ærverdige Dr. Holms på Geilo har tatt oss inn under sine vinger og presenterer ENNEA som en av sine aktivitetsleverandører. Vi takker for tilliten og gleder oss til å bli bedre kjent med ansatte og gjester på dette flotte stedet.

Oktober 2022:
Enneagramforeningen i Norge har en rekke artikler som forteller litt om hvor mange forskjellige ting Enneagrammet brukes til akkurat nå. Det er flere artikler på vei. Du kan lese om dem HER. Har du selv erfaring med Enneagrammet og lyst til å fortelle om det, så send meg gjerne en mail. 

September 2022:
Gunnkurs, Parkurs, Bokkafe i Oslo, Enneagramkafe i Stavanger og Jubileum i Enneagramforeningen er bare litt av det tilbudet som finns i høst. Her er noe for alle som er interessert i å bli bedre kjent med seg selv gjennom Enneagrammet, eller bare rett og slett snuse litt på dette fantastiske verktøyet. Lurt å se litt på lenkene over, og se om det er noe her du har lyst til å bli med på.

August 2022:
Ennea er tilbake for fullt etter en lang og varm sommer. Vi gleder oss til mange forskjellige og spennende oppdrag i tiden fremover. Vi har bestemt oss for å konsentrere oss om disse sidene her på www.ennea.no, og slutte å oppdatere Facebook og Instagram.
Våre nyhetsbrev vil fortsette å komme ut 3 til 4 ganger i året. Ønsker du å melde deg på disse, kan du gjøre det nederst på siden her.

Mai 2022:
Enneagrammet som rekrutteringsverktøy. Se vår artikkel som ligger ute på IEA-Norge (Enneagramforeningen) sine sider. Du finner den HER. 

April 2022:
Fredag 22. april klokken 21 kan du, helt gratis, logge deg inn på Zoom når Den internasjonale Enneagramforeningen sender LIVE. Tema denne gang er: «Find your inner power and way home».

Tom Johansen intervjuer Helene Makani, Eva Steira og Mai Kristin Nilsson om aktuelle tema. Du finner mer om dette HER. Husk at du må være registrert i forkant, for å få en personlig link til denne sendingen. Du kan registrere deg HER.

Og så ble det påske i år også, og vårt påske-nyhetsbrev ble av en litt personlig art. Om du ikke har fått det i mailboksen din, kan du lese det HER. 

Mars 2022:
En riktig god nyhet denne måneden er at boken: Leder, kjenn deg selv!  (se lenger nede under Januar 2021) av Kristin Aase og Bente Vetland, som er gitt ut på Cappelen Damm Akademisk, nå har blitt pensum på BI. Boken kombinerer lederteori med gode verktøy som skal gjøre det lettere å sette teori ut i praksis. Et av disse verktøyene er Enneagrammet. Vi er veldig glade for at man også i Norge begynder å se den store verdien i dette verktøyet. Du kan lese mer om boken HER og litt i boken HER.

Februar 2022:
Månedens gratis tips: Via The Enneagram Institute kan du få «dagens tips» til din type. Det tikker rett og slett inn en mail hver dag, på et klokkeslett du har bestemt, med et spesifikt tips til deg og din enneagramtype. Kan anbefales å prøve. Du finner linken HER.

Januar 2022: 

Vi starter det nye året med en sprek startpakke til alle, les mer HER. 

Og vårt seneste nyhetsbrev finner du HER. 
Riktig godt nytt år, jeg håper våre veier krysses 🙂

Desember 2021:

 Julenissen som superspreder…
Les mer HER.

November 2021:
Podcast i adventstiden.
Endelig er sesong 2 av podcasten Enneagramsnakk ute!

Denne sesongens tema handler om vår «blinde» intelligens og i år som i fjor slipper Nina Sjøvoll en ny episode hver søndag i advent. Første sesong er til nå blitt lyttet til over 21.000 ganger og vi håper og tror at sesong 2 vil bli like godt mottatt av lytterne.

Du finner episodene i din podcast app eller ved å følge en av disse lenkene:

SPOTIFY
GOOGLE PODCAST
APPLE PODCAST

Og du finner Nina Sjøvoll her:
Mob.97533211
www.ninasjøvoll.no
God adventstid og god lytting!

Oktober 2021:
Jaaaaa, vi fikk rett. Coronaen har sluppet taket og vi har tidenes høst. «Alle» vil nå samle gjengen og vi merker gleden og inderligheten i stemningen rundt oss, når vi er ute og holder kurs og foredrag. «Vi har lagt en veldig løs agenda på samlingen» er en gjenganger nå, for det legges opp til sosialt samvær, det å bare være sammen. Og vi gleder oss.

Også Enneagramforeningen, som under coronatiden har holdt seg til møter og seminarer på Zoom og Teams, har lagt opp til flere hyggelige og uformelle Enneagram-kafeer nå i Høst: 4. november holdes det Enneagramkafe på Litteraturhuset i Trondheim. Du kan lese mer om dette HER.  9. november holdes det Introdusjon til Enneagrammet, mer om dette HER. 

Juni 2021: 
Nå merker vi at coronaen langsomt slipper taket og vi er sikre på at når høsten kommer har de fleste lyst til å samle gjengen igjen etter nedstenging, karantener og hjemmekontor. Vi har laget et humoristisk Post-Corona foredrag som vi anbefaler, om man har tenkt seg å ha en samling til høsten, for å finne tilbake til en ny normal.
Se mer HER.

Vi har også gått sammen med skjønne Lampeland Hotell som står klare til å lage en Høstsamling med senkede skuldre.

Mai 2021:
Internasjonal Enneagramdag, hvem skulle ha trodd det? Enneagrammet har sin egen dag: 29. mai, og det skal da feires over hele verden. Bli med på en Zoom-tur rundt i verden, og hør om hvordan Enneagrammet blir brukt på forskjellige måter. Du finner mer info HER.

April 2021:
IEA-Norge, Den norske Enneagramforening, holder sitt årsmøte 14. april. I forkant av årsmøtet har vi invitert Russ Hudson til å holde ett innlegg om Instinktene. Innlegget til Hudson er gratis og åbent for alle, årsmøtet er for foreningens medlemmer. Se mer HER. 

Mars 2021: 
Coronaen gir seg ikke og det er fortsatt ikke mulig å møtes i større grupper. I Ennea jobber vi med å få til digitale løsninger, slik at vi kan holde foredrag og kurs uten å møtes fysisk. Vi bruker verktøyene Teams og Zoom og har funnet ut, som så mange andre, at det går helt fint å møtes i «Cyperspace» en stund til.

Februar 2021:
Vi har blitt stadig flinkere til å delta på online- og live- arrangementer. Det florerer av webinarer og podcast’s om Enneagrammet. Enneagramforeningen i Norge får stadig nye medlemmer og vi tror at grunnen til dette, er muligheten for å delta på arrangementer, hjemme fra egen stue. Lørdag 20. mars blir det enda et seminar i regi av Enneagramforeningen. Her finner du interessante temaer for både nybegyndere og viderekomne. Det foregår på Zoom, det er gratis, og du kan «komme og gå» som du har lyst til underveis. Programmet finner du etterhvert HER.

Januar 2021:
Det meste av Norge er fortsatt corona-stengt men vi håper på at vi i løpet av 2021 kan se en mer normal hverdag igjen. En av de riktig gode nyhetene er at Kristin Aase og Bente Vetland, som i 2018 kom ut med boken «Kjenn deg selv som lærer», nå har kommet med en ny bok som heter «Leder, kjenn deg selv». Og ja, den inneholder både litt om hvordan de ni typene forvalter lederrollen, men også en del andre relevante verktøy. Anbefales. Har du lyst til å lese utdrag fra boken, finner du mer HER. 

Desember 2020:

November 2020:
I oktober og november hadde vi kurs med foreldre til tenåringinger. Vi snakket blant annet om hva det er som stresser oss i hverdagen og hvordan vi kan lære oss å takle dette, og vi hadde besøk av tenåringene selv, som lot oss gå tettere på deres ønsker for hvordan vi kan bli bedre som foreldre. Et veldig spennende konsept, som vi kommer til å jobbe mer med i 2021. Du kan se mer om kurset HER. 

Oktober 2020:
Det skjer fortsatt mye på den digitale fronten, også i enneagramverdenen. Vår norske avdeling av den internasjonale enneagramforening, IEA-Norge, har lagt ut en del videosnutter som kan være spennende å se på. Det holdes også enneagram-«kafeer» og foredrag over Zoom, slik at man kan delta i trygge omgivelser fra sin egen stue. Se mer HER.
Helene Makani har laget podcast der hun har intervjuet de forskjellige typene. I skrivende stund finner du intervju med typene 1-2-5-6-7-8-9. Jeg er sikker på at typene 3 og 4 også snart er på plass. Du finner dem HER. 

September 2020:
Etter en lang sommer og et enda lengre Coronastopp, er vi heldigvis igang igjen med kurs og foredrag. I høst tilbyr vi også et helt nytt kurs, med fokus på det utfordrende i å være tenåringsforeldre. Se mer HER. 

Sommer 2020:
Se vår nye sommerkampanje som blir lagt ut på Instagram og Facebook i løpet av sommeren. Kan du ikke vente finner du den her:
Om å gå en tur i andres sko.

Mai 2020:
Verden åpner langsomt opp igjen, men det er nok en stund til at vi kan møtes i større grupper. Under coronatiden, som har kastet oss ut i den virtuelle verden, har enneagramutbydere vært kreative og proaktive. En av dem som har tilbudt mye online læring er danske Flemming Christensen fra Think About It. Vi har fulgt mange av hans online-seanser og workshops de seneste to måneder. Har du ikke fått med deg dette, kan du velge og vrake i gode videoer på hans Facebooksider som du finner HER. De tilbyr nå også deres Enneagram Basic, online. Du finner hans hjemmesider HER. 
I Norge har man også begyndt å røre på seg og forstått nødvendigheten av å gå online. Helene Makani er først ute med tilbud på dette. Du finner hennes hjemmesider HER.

April 2020:
Fortsatt coronastopp, karantene og isolasjon –«Har du lært noe nytt om deg selv?» var tittelen på vårt nyhetsbrev – Les mer HER.

Mars 2020: 
Corona setter stopp for alle aktiviteter i Ennea i nær fremtid. Vi bruker tiden på å forny og forbedre våre produkter.

Februar 2020:
Vi hadde foredrag for bedrifter på noen av våre hoteller, og en todagers workshop for foreldre i hele Norge, samlet i Ål.

Januar 2020:
Nytt og spennende år, masse muligheter. Ennea har fått en ny samarbeidspartner i Holmen Fjordhotell, der vi har fått lov til å profilere oss på aktivitetssidene. Klikk på logoen og se mer om hotellet.

Desember 2019:
Så har vi fått andre opplag av vår bok i hus. Akkurat tidlig nok til julesalget. Vi kjører en julekampanje på kr. 299,- pr. bok i desember. Se også vår julemail HER.
Riktig god jul.

November 2019:
I november fikk vi muligheten til å ha med barn på kurs, sammen med foreldre. Det var en ny og veldig morsom opplevelse. Barn er direkte og uredde. Det var lærerikt å se hvor tydelig de oppfatter seg selv og andre. Av og til blir verden litt enklere, sett med barneøyne.

Oktober 2019:
Boken vår: Innsikt gir utsikt, – Den norske enneagramboken, er utsolgt fra forlaget. Vi jobber nå med å få trykt opp andre opplag og regner med at den er ute i butikkene igjen i løpet av høsten. Savner du den hos deg nå, så send meg en mail. Jeg har fortsatt et lite restlager.

September 2019:
Enneagrammet sprer seg også i Norge og det synes jeg er veldig hyggelig. Det har startet en sterk gruppe i Stavanger, som holder enneagramkafeer med forskjellige tema og diskusjonskvelder. Følg dem her på Facebook: Enneagrammet Rogaland.

August 2019:
Etter en lang sommerferie er det nå klart for høsten med sine mange foredrag og kurs, samt to åpne seminarer: et Parseminar i oktober på Bardøla, Geilo, samt et SingelSeminar i november på Kleivstua, Krogskogen. Se mer her på våre hjemmesider.

Juli 2019: 
Sommerferie, og et nytt nyhetsbrev er sendt ut, vi skriver litt om verdien av å pusse opp, — våre relasjoner 🙂 Med det ønsker vi alle en riktig god sommer. Se brevet HER.

Juni 2019:
Vi har planlagt en ny parhelg til høsten. Denne gangen på hyggelige Bardøla Høyfjellshotell. Se vår invitasjon HER. Da vi har begrenset med plasser er det lurt å være tidlig ute.

Mai 2019:
8. mai hadde vi årsmøte i foreningen og vi fikk en ny leder, samt et par nye styremedlemmer. Vi går en spennende tid i møte i Enneagramverden, og jobber med nye måter å nå ut til folk på. Etter årsmøtet hadde Barbro et spennende foredrag om hvordan man kan lære seg et nytt språk på 60 dager med suggestopedi metoden, som hun bruker for å fremme skrive- og leseglede hos barn og unge, med ikke-norsk bagrunn. Se mer HER. 

April 2019: 
Jeg har gått igang med Think About it sin nye utdannelse: Enneagrammet next level. Flemming Christensen har jobbet med dette i mange år, og tilført Enneagrammet nye og viktige verktøy, som gir oss muligheten til å komme et skritt videre i vår selvinnsikt og forståelse. Et fantastisk verktøy.

Mars 2019:
Denne måned hadde Camilla Eftevåaag foredrag på Litteraturhuset og hva som fikk henne til å skrive sin bok: «Barnets ni personligheter». Dette var i regi av IEA-Norge, og var et veldig spennende foredrag for alle som har med barn å gjøre, enten privat eller på jobb.
Jeg hadde blant annet foredrag for Helse- og Omsorgsdepartementet og de ansatte på Ål folkehøyskole.

Februar 2019:
Enneagramforeningen i Norge ønsker seg flere dedikerte medlemmer, se hva de kan bidra med. Følg foreningen på Facebook HER.

Januar 2019:
Super start på året med kurs for barnehageansatte. Alltid spennende å snakke med de som har  førstehånds kjennskap til våre små.

Desember 2018:
Etter en hektisk høst ønsker vi deg en god jul og et godt nyttår med vårt seneste nyhetsbrev, som du finner HER.
Litt oppsummering av 2018 forteller oss at dette har vært vårt beste år hittil. Vi kan føye nye kunder til på vår kundeliste, og er glade og takknemlige for at gamle kunder ønsker mer.

September 2018:
Europeisk Enneagramkonferanse er under planlegging av Danmark, Norge og Sverige. Den vil foregå i Stockholm i september 2020. Dette gleder vi oss til, for her vil man ha muligheten til å møte noen av de dyktigste enneagramforelesere fra hele verden, her i Skandinavia. Vi kommer tilbake med mer info, så snart vi hører mer.

August 2018:
Etter en lang og fantastisk sommer er vi tilbake og i gang med å planlegge høstens foredrag og kurs. Vi gleder oss til å møte nye mennesker og fantastiske personligheter.
Sitter du og tenker på om et av våre foredrag kunne være relevant for deg og din arbeidsplass/forening/avdeling/gruppe, så ring meg da vel. Jeg er, som oftest, ganske hyggelig å snakke med, og kan kanskje gi deg svar på noe av det du lurer på.
Mitt ordspråk er: «Keep it simple«. Tlf: 93 28 20 00 – Dorthe

Juli 2018:
God sommer med vårt seneste nyhetsbrev. Du finner det HER.

Juni 2018:
Denne våren har Enneagrammet nådd ut til blant annet; Unilever, Storyboard AS, Justis- og beredskapsdepartementet, NAV og Colosseumklinikken AS, i tillegg til mange nye foreldre-grupper på Ål Folkehøyskole og kurssenter. Vi takker for tilliten. Se vår øvrige kundeliste HER.

 GDPR. Ennea opplyser om personvern for besøkende på våre hjemmesider på en egen side, som du finner øverst til høyre i menylisten under: Personvern.

Mai 2018:
Dorthe Lie i Ennea har på nytt gått inn i styret i Den norske Enneagramforeningen, IEA-Norge. Dorthe var med på å stifte foreningen og satt i styret i en årrekke, før hun tok en pause fra styreverv, for å konsentrere seg om bokskriving og foredrag. Hun gleder seg til å være med på å bidra til gode events og enneagramkafeer, samt jobbe med å gjøre Enneagrammet enda bedre kjent i Norge. Se mer om enneagramforeningen på Facebook HER, og på foreningens egne sider HER.

April 2018:
Vi inviterer til gratis foredrag på Lampeland Hotell. Se mer HER.

Mars 2018:
Åpent foredrag:
Mandag 12. mars holder vi foredraget Hvorfor er alle de andre så rare? for Konnerud Sanitetsforening. Alle er hjertelig velkomne. Se mer på våre Facebooksider.
Tirsdag 20. mars presenterer vi Enneagrammet og vår bok Innsikt gir utsikt, for Drammen Rotaryklubb. Kun for medlemmer.

Se vårt nyhetsbrev: Passer vi sammen?

Februar 2018:
Vi har planlangt flere åpne og gratis foredrag i løpet av 2018. Følg med på våre sider her og på Facebook, der vi annonserer foredragene. Det første er foredraget om Englebarn eller Rakkerunger, blir på Lampeland Hotell, torsdag 26 april. Det kommer fler detaljer etterhvert.

Januar 2018:
Nytt år og masse nye muligheter. Kanskje året der du for første gang stifter bekjentskap med de ni Enneagram-typer. I så fall har du mye spennende i vente. Har du lyst kan du ta en liten gratis test her på sidene. Du finner den øverst til høyre i menyen. Kunne du tenke deg en mer dybdegående test, så ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne.

Desember 2017:

November 2017:
Det ble en fin bokpresentasjon i regi av IEA-Norge (Den norske Enneagramforeningen) på Helt Sentralt i Oslo. Boka vår har blitt godt tatt imot og vi får gode tilbakemeldinger på både innhold og design. Det er godt å ha en bok med seg, når vi er ute og holder foredrag, for mange er nysgjerrig på å lese mer om Enneagamtypene.

Oktober 2017:
Det er en hektisk høst og vi gleder oss over at vi i år har fått mange nye kunder som blant annet Sintef, Norges statsbaner AS, Utenriksdepartementet og Ringerike Kommune. Det gleder oss at Enneagrammet virkelig er på vei til å bli kjent i en del store bedrifter, også her i Norge. Du finner en oversikt over fler av våre kunder HER.

September 2017:
Les vårt seneste nyhetsbrev her: «Verden med nye øyne.»


August 2017:

29. august OBS: Flyttet til 15 november – kan du høre om vår nye norske Enneagrambok: «Innsikt gir utsikt«. Vi forteller litt om hvem boken er skrevet for, (deg) og hvordan den med fordel kan brukes av alle. Vi forteller også om skriveprosessen og snakker om Enneagrammet. Her trenger man ikke å ha forkunnskaper for å delta. Dette blir en hyggelig og uformell aften og du er hjertelig velkommen. Se mer HER.

Juli 2017:
Beste årstid, på alle måter!
God sommer med Enneas seneste nyhetsbrev.
Du finner det HER.

Juni 2017:
Så kom endelig boka vår ut. Denne bare må du ha, om du er bitte litt interessert i deg selv, og alle de andre «raringene» rundt deg. Du finner den i alle nettbokhandlere, i en hel del vanlige bokhandlere og hos oss. Du kan ta kontakt med meg om du ønsker den signert. Se mer HER.

April 2017:
Ennea er aktiv på Instagram. Vi legger ofte ut gode tips til tVårTips9ypene og andre relevante ting der. Vår konto heter: Enneagramnytt. Du er hjertelig velkommen til å følge oss der. https://www.instagram.com/
Her ser du et av våre «tips-til-typene», her til type 9 med karikatur av Kristiansand-kunstneren Oscar Jansen. Du finner hans hjemmeside HER.

Mars 2017:

shutterstock_141804295Englebarn eller Rakkerunger?
Vi har laget et nytt foredrag/workshop som handler om barn og de ni personligheter. Dette er først og fremst laget for foreldregruppene på Ål folkehøyskole og kurssenter, men det er så bra at det med fordel kan brukes i mange andre fora. Alle foreldre og alle som jobber med barn og unge vil kunne ha nytte av dette. Se mer HER.

OBS: Nå settes dette foredraget opp som et åpent foredrag tirsdag 25. april 2017 på Sem Gjestegård. Det er åpent for alle og påmelding er nødvendig. Se invitasjonen her: Englebarn eller rakkerunger

Februar 2017:
Anita-raumergarden

Raumergården
Vi er veldig glade for å kunne melde at vi har inngått enda en samarbeidsavtale med et helt ekstraordinært hotell, drevet av Anita Aasland og Øyvind Brennmoen. Stikker du hodet innenfor, merker du umiddelbart at her kan du senke skuldrene i visshet om at du og dine gjester blir tatt godt vare på, og at alt er på stell: «Prikkfritt levert» får en helt ny mening.
Se mer på Raumergården Hotel.

Januar 2017:
Hvordan takle utfordrende kolleger?
Har du opplevd å stå fast i en situasjon der du og en kollega snakket helt forbi hverandre?
Generelt samarbeid, eller det å jobbe i team, kan ha sine utfordringer. Det er ikke alltid så lett å forstå seg på andre, spesielt ikke om man føler seg sviktet, overkjørt eller rett og slett bare misforstått. Vi har hjelpen du trenger, enkelt og lett å bruke. Se mer i vårt siste nyhetsbrev HER.

Desember 2016:
Ennea takker aSmal julesløyfelle som har vært med på å gjøre 2016 til et fantastisk år. Vi takker også for tilliten dere viser oss når dere booker oss for foredrag og kurs, og håper at dere vil følge oss videre. Vi har nemlig planlagt en del spennende nyheter i 2017.

Vi ønsker alle en riktig god julehøytid og et fantastisk nytt år.
Med varm julehilsen fra Dorthe

November 2016
Hvordan kan vi med hjelp av den vitenskapelige kunnskapen som finnes om hjernen og mennesker, gi Enneagrammet legitimitet i Skandinavia, der kravene til validitet og troverdighet er høye?
Nettopp spørsmålet rundt validitet kommer ofte opp i plenum når jeg er ute og holder foredrag, og selv om Enneagrammet er validert opp mot «The big five» eller «femfaktormodellen» som den heter på norsk, av SHL Group Plc i 2005: SHLresearch2005 og senest i en PhD-studie av Mary Ann Giordano på Loyola University of Chicago, er det grunn til å stille slike spørsmål. For hvordan validerer man personlighetsmodeller som forenkler og sammenlikner våre personligheter? Når vi beviselig alle er så forskjellige?
IEA-Norge, Enneagramforeningen i Norge, får i november besøk av Rebecka Bartolomé, som kommer til Enneagramkafeen på Litteraturhuset i Oslo, 30. november og vil snakke om akkurat dette. Det er  et spennende tema og alle er velkomne på denne kafeen. Du kan lese mer om dette HER.

September 2016:
Vårt ferskeste nyhetsbrev blev sendt ut 1. september. Har du ikke fått det på mail kan du lese det HER.
Vi minner om at den kjente Enneagrameksperten Beatrice Chestnut kommer til Norge og holder seminar i Enneagram-foreningens regi, 9 og 10 september i Oslo. Det er fortsatt ledige plasser. Les mer HER.

August 2016:
Vi har i september et nytt åpent foredrag for alle foreldre som ønsker å bli enda bedre og tryggere i foreldrerollen.
Se mer HER.  
I oktober har vi også et åpent foredrag på Bekkestua Bibliotek.
Her holder vi foredraget Hvorfor er alle de andre så rare? se mer
HER.
Det er gratis og for alle, og ikke nødvendig med påmelding.

Juli 2016
God sommerferie alle sammen 🙂

Juni 2016
De tre instinkterRedebyggerNavigatør1til1
Sommeren står for døren og i vårt nyhetsbrev snakker vi litt om hvordan instinktene påvirker oss og av og til skaper gnisninger i nære relasjoner. Vi vet alle at ferier med våre nærmeste av og til kan utvikle seg til å bli utfordrende ekstremsport. Hva kommer dette av, og hvordan kan vi unngå dette? Les vårt nyhetsbrev HER.

Mai 2016
I disse travle tider har vi nok en tendens til å glede oss til….
Kanskje fokus burde være mer på «her-og-nå»?
Er du god til å glede deg over? Se mer i vårt nyhetsbrev HER.

April 2016
Det danske ukebladet Femina har skrevet om Michael Grosers parkurs der han bruker temaet rundt «de tre instinkter» slik Ennea også bruker på våre parkurs. Se under Februar 2016.
Se mer her om hvorfor det er så viktig å forstå eget og partnerens primære instinkt: Femina april 2016

Mars 2016
Vi er glade for å kunne presentere enda en hyggelig samarbeidpartner. Vi har gjort avtale med Sem Gjestegård i Asker. Se mer om hvilke hoteller vi samarbeider med HER.

Vi sendte også ut nyhetsbrev No. 2-2016 med spesifikke tips-til-typene. Les den HER.
**********
Februar 2016
Vi holdt en fantastisk Par-Helg på Kleivstua der vi var innom Kjærlighetens 5 språk, De tre instinkter og de 9 typer i Enneagrammet. En helg som var lagt opp med fokus på parrelasjoner og en god blanding av teori og par-tid. Vi har fått masse gode tilbakemeldinger. Ta kontakt om dere kunne tenke dere noe sånt.
**********
Januar 2016
Nyhetsbrev No. 1 gikk ut i januar.
Her får alle typene et godt tips til et relevant nyttårsfortsett. Se selv her: No. 1, 2016
**********
Desember 2015
Vi har sendt ut vår andre nyhetsmail med tilbud om en fantastisk parhelg i februar 2016, samt ønsket om en god julehøytid.
Se mailen her: Enneas andre.
***********
Oktober 2015
Enneas første nyhetsmail ble sendt ut 9. oktober. Den ble godt mottatt, ingen har meldt seg fra enda 🙂
Fikk du ikke mailen fra oss, kan du se den her: Enneas første.
Ønsker du å stå på maillisten og få en hyggelig mail fra oss ca. 4 ganger i året, så skroll ned på denne siden og meld deg på.
**********
Vi er stolte over at vi i høst har gjort avtale med 3 nye, helt spesielle hoteller.
Se mer her: Hoteller vi samarbeider med.
**********
September 2015
IEA-Norge har et spennende høstprogram i 2015 på Litteraturhuset i Oslo.
Se mer her: Høstprogram 2015
**********

IEA-konferansen Crosing Borders i København, september 2015
ble en stor suksess. Fulltegnet med 170 gjester, fordelt på 22 land.
Dorthe hos Ennea har vært med som arrangør.
Les mer her:
Crossing Borders
**********
August 2015
Artikkel fra det norske ukebladet HENNE
Personlighetstester, underholdning eller vitenskap?
**********
Juni 2015
Diskusjonsforum på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/groups/61926/profile
**********
Mai 2015
Artikkel i Femina:
Hvem er du?
**********

 de byr på