dorthe@ennea.no

2022, Året som gikk

Arkiv fra 2022 om eksterne artikler, linker, tilbud, diskusjonsforum og annet om Enneagrammet, samt nytt om ENNEA.

Desember 2022:
ENNEA takker for et helt fantastisk år og vi gleder oss til 2023 sammen med dere. Med ønsket om en rigtig god jul, samt et Godt Nytt År.

November 2022:
Vi har fått en ny samarbeidspartner. Ærverdige Dr. Holms på Geilo har tatt oss inn under sine vinger og presenterer ENNEA som en av sine aktivitetsleverandører. Vi takker for tilliten og gleder oss til å bli bedre kjent med ansatte og gjester på dette flotte stedet.

Oktober 2022:
Enneagramforeningen i Norge har en rekke artikler som forteller litt om hvor mange forskjellige ting Enneagrammet brukes til akkurat nå. Det er flere artikler på vei. Du kan lese om dem HER. Har du selv erfaring med Enneagrammet og lyst til å fortelle om det, så send meg gjerne en mail. 

September 2022:
GunnkursParkursBokkafe i OsloEnneagramkafe i Stavanger og Jubileum i Enneagramforeningen er bare litt av det tilbudet som finns i høst. Her er noe for alle som er interessert i å bli bedre kjent med seg selv gjennom Enneagrammet, eller bare rett og slett snuse litt på dette fantastiske verktøyet. Lurt å se litt på lenkene over, og se om det er noe her du har lyst til å bli med på.

August 2022:
Ennea er tilbake for fullt etter en lang og varm sommer. Vi gleder oss til mange forskjellige og spennende oppdrag i tiden fremover. Vi har bestemt oss for å konsentrere oss om disse sidene her på www.ennea.no, og slutte å oppdatere Facebook og Instagram.
Våre nyhetsbrev vil fortsette å komme ut 3 til 4 ganger i året. Ønsker du å melde deg på disse, kan du gjøre det nederst på siden her.

Mai 2022:
Enneagrammet som rekrutteringsverktøy. Se vår artikkel som ligger ute på IEA-Norge (Enneagramforeningen) sine sider. Du finner den HER. 

April 2022:
Fredag 22. april klokken 21 kan du, helt gratis, logge deg inn på Zoom når Den internasjonale Enneagramforeningen sender LIVE. Tema denne gang er: «Find your inner power and way home».

Tom Johansen intervjuer Helene Makani, Eva Steira og Mai Kristin Nilsson om aktuelle tema. Du finner mer om dette HER. Husk at du må være registrert i forkant, for å få en personlig link til denne sendingen. Du kan registrere deg HER.

Og så ble det påske i år også, og vårt påske-nyhetsbrev ble av en litt personlig art. Om du ikke har fått det i mailboksen din, kan du lese det HER. 

Mars 2022:
En riktig god nyhet denne måneden er at boken: Leder, kjenn deg selv!  (se lenger nede under Januar 2021) av Kristin Aase og Bente Vetland, som er gitt ut på Cappelen Damm Akademisk, nå har blitt pensum på BI. Boken kombinerer lederteori med gode verktøy som skal gjøre det lettere å sette teori ut i praksis. Et av disse verktøyene er Enneagrammet. Vi er veldig glade for at man også i Norge begynder å se den store verdien i dette verktøyet. Du kan lese mer om boken HER og litt i boken HER.

Februar 2022:
Månedens gratis tips: Via The Enneagram Institute kan du få «dagens tips» til din type. Det tikker rett og slett inn en mail hver dag, på et klokkeslett du har bestemt, med et spesifikt tips til deg og din enneagramtype. Kan anbefales å prøve. Du finner linken HER.

Relatert