dorthe@ennea.no

2020, Året som gikk

Arkiv fra 2020 om eksterne artikler, linker, tilbud, diskusjonsforum og annet om Enneagrammet, samt nytt om ENNEA.

Desember 2020:

November 2020:
I oktober og november hadde vi kurs med foreldre til tenåringinger. Vi snakket blant annet om hva det er som stresser oss i hverdagen og hvordan vi kan lære oss å takle dette, og vi hadde besøk av tenåringene selv, som lot oss gå tettere på deres ønsker for hvordan vi kan bli bedre som foreldre. Et veldig spennende konsept, som vi kommer til å jobbe mer med i 2021. Du kan se mer om kurset HER. 

Oktober 2020:
Det skjer fortsatt mye på den digitale fronten, også i enneagramverdenen. Vår norske avdeling av den internasjonale enneagramforening, IEA-Norge, har lagt ut en del videosnutter som kan være spennende å se på. Det holdes også enneagram-«kafeer» og foredrag over Zoom, slik at man kan delta i trygge omgivelser fra sin egen stue. Se mer HER.
Helene Makani har laget podcast der hun har intervjuet de forskjellige typene. I skrivende stund finner du intervju med typene 1-2-5-6-7-8-9. Jeg er sikker på at typene 3 og 4 også snart er på plass. Du finner dem HER. 

September 2020:
Etter en lang sommer og et enda lengre Coronastopp, er vi heldigvis igang igjen med kurs og foredrag. I høst tilbyr vi også et helt nytt kurs, med fokus på det utfordrende i å være tenåringsforeldre. Se mer HER. 

Sommer 2020:
Se vår nye sommerkampanje som blir lagt ut på Instagram og Facebook i løpet av sommeren. Kan du ikke vente finner du den her:
Om å gå en tur i andres sko.

Mai 2020:
Verden åpner langsomt opp igjen, men det er nok en stund til at vi kan møtes i større grupper. Under coronatiden, som har kastet oss ut i den virtuelle verden, har enneagramutbydere vært kreative og proaktive. En av dem som har tilbudt mye online læring er danske Flemming Christensen fra Think About It. Vi har fulgt mange av hans online-seanser og workshops de seneste to måneder. Har du ikke fått med deg dette, kan du velge og vrake i gode videoer på hans Facebooksider som du finner HER. De tilbyr nå også deres Enneagram Basic, online. Du finner hans hjemmesider HER. 
I Norge har man også begyndt å røre på seg og forstått nødvendigheten av å gå online. Helene Makani er først ute med tilbud på dette. Du finner hennes hjemmesider HER.

April 2020:
Fortsatt coronastopp, karantene og isolasjon –«Har du lært noe nytt om deg selv?» var tittelen på vårt nyhetsbrev – Les mer HER.

Mars 2020: 
Corona setter stopp for alle aktiviteter i Ennea i nær fremtid. Vi bruker tiden på å forny og forbedre våre produkter.

Februar 2020:
Vi hadde foredrag for bedrifter på noen av våre hoteller, og en todagers workshop for foreldre i hele Norge, samlet i Ål.

Januar 2020:
Nytt og spennende år, masse muligheter. Ennea har fått en ny samarbeidspartner i Holmen Fjordhotell, der vi har fått lov til å profilere oss på aktivitetssidene. Klikk på logoen og se mer om hotellet.

Relatert