dorthe@ennea.no

2019, Året som gikk

Arkiv fra 2019 om eksterne artikler, linker, tilbud, diskusjonsforum og annet om Enneagrammet, samt nytt om ENNEA.

Desember 2019:
Så har vi fått andre opplag av vår bok i hus. Akkurat tidlig nok til julesalget. Vi kjører en julekampanje på kr. 299,- pr. bok i desember. Se også vår julemail HER.
Riktig god jul.

November 2019:
I november fikk vi muligheten til å ha med barn på kurs, sammen med foreldre. Det var en ny og veldig morsom opplevelse. Barn er direkte og uredde. Det var lærerikt å se hvor tydelig de oppfatter seg selv og andre. Av og til blir verden litt enklere, sett med barneøyne.

Oktober 2019:
Boken vår: Innsikt gir utsikt, – Den norske enneagramboken, er utsolgt fra forlaget. Vi jobber nå med å få trykt opp andre opplag og regner med at den er ute i butikkene igjen i løpet av høsten. Savner du den hos deg nå, så send meg en mail. Jeg har fortsatt et lite restlager.

September 2019:
Enneagrammet sprer seg også i Norge og det synes jeg er veldig hyggelig. Det har startet en sterk gruppe i Stavanger, som holder enneagramkafeer med forskjellige tema og diskusjonskvelder. Følg dem her på Facebook: Enneagrammet Rogaland.

August 2019:
Etter en lang sommerferie er det nå klart for høsten med sine mange foredrag og kurs, samt to åpne seminarer: et Parseminar i oktober på Bardøla, Geilo, samt et SingelSeminar i november på Kleivstua, Krogskogen. Se mer her på våre hjemmesider.

Juli 2019: 
Sommerferie, og et nytt nyhetsbrev er sendt ut, vi skriver litt om verdien av å pusse opp, — våre relasjoner  Med det ønsker vi alle en riktig god sommer. Se brevet HER.

Juni 2019:
Vi har planlagt en ny parhelg til høsten. Denne gangen på hyggelige Bardøla Høyfjellshotell. Se vår invitasjon HER. Da vi har begrenset med plasser er det lurt å være tidlig ute.

Mai 2019:
8. mai hadde vi årsmøte i foreningen og vi fikk en ny leder, samt et par nye styremedlemmer. Vi går en spennende tid i møte i Enneagramverden, og jobber med nye måter å nå ut til folk på. Etter årsmøtet hadde Barbro et spennende foredrag om hvordan man kan lære seg et nytt språk på 60 dager med suggestopedi metoden, som hun bruker for å fremme skrive- og leseglede hos barn og unge, med ikke-norsk bagrunn. Se mer HER. 

April 2019: 
Jeg har gått igang med Think About it sin nye utdannelse: Enneagrammet next level. Flemming Christensen har jobbet med dette i mange år, og tilført Enneagrammet nye og viktige verktøy, som gir oss muligheten til å komme et skritt videre i vår selvinnsikt og forståelse. Et fantastisk verktøy.

Mars 2019:
Denne måned hadde Camilla Eftevåaag foredrag på Litteraturhuset og hva som fikk henne til å skrive sin bok: «Barnets ni personligheter». Dette var i regi av IEA-Norge, og var et veldig spennende foredrag for alle som har med barn å gjøre, enten privat eller på jobb.
Jeg hadde blant annet foredrag for Helse- og Omsorgsdepartementet og de ansatte på Ål folkehøyskole.

Februar 2019:
Enneagramforeningen i Norge ønsker seg flere dedikerte medlemmer, se hva de kan bidra med. Følg foreningen på Facebook HER.

Januar 2019:
Super start på året med kurs for barnehageansatte. Alltid spennende å snakke med de som har  førstehånds kjennskap til våre små.

Relatert