dorthe@ennea.no

2018, Året som gikk

Arkiv fra 2018 om eksterne artikler, linker, tilbud, diskusjonsforum og annet om Enneagrammet, samt nytt om ENNEA.

Desember 2018:
Etter en hektisk høst ønsker vi deg en god jul og et godt nyttår med vårt seneste nyhetsbrev, som du finner HER.
Litt oppsummering av 2018 forteller oss at dette har vært vårt beste år hittil. Vi kan føye nye kunder til på vår kundeliste, og er glade og takknemlige for at gamle kunder ønsker mer.

September 2018:
Europeisk Enneagramkonferanse er under planlegging av Danmark, Norge og Sverige. Den vil foregå i Stockholm i september 2020. Dette gleder vi oss til, for her vil man ha muligheten til å møte noen av de dyktigste enneagramforelesere fra hele verden, her i Skandinavia. Vi kommer tilbake med mer info, så snart vi hører mer.

August 2018:
Etter en lang og fantastisk sommer er vi tilbake og i gang med å planlegge høstens foredrag og kurs. Vi gleder oss til å møte nye mennesker og fantastiske personligheter.
Sitter du og tenker på om et av våre foredrag kunne være relevant for deg og din arbeidsplass/forening/avdeling/gruppe, så ring meg da vel. Jeg er, som oftest, ganske hyggelig å snakke med, og kan kanskje gi deg svar på noe av det du lurer på.
Mitt ordspråk er: «Keep it simple«. Tlf: 93 28 20 00 – Dorthe

Juli 2018:
God sommer med vårt seneste nyhetsbrev. Du finner det HER.

Juni 2018:
Denne våren har Enneagrammet nådd ut til blant annet; Unilever, Storyboard AS, Justis- og beredskapsdepartementet, NAV og Colosseumklinikken AS, i tillegg til mange nye foreldre-grupper på Ål Folkehøyskole og kurssenter. Vi takker for tilliten. Se vår øvrige kundeliste HER.

 GDPR. Ennea opplyser om personvern for besøkende på våre hjemmesider på en egen side, som du finner øverst til høyre i menylisten under: Personvern.

Mai 2018:
Dorthe Lie i Ennea har på nytt gått inn i styret i Den norske Enneagramforeningen, IEA-Norge. Dorthe var med på å stifte foreningen og satt i styret i en årrekke, før hun tok en pause fra styreverv, for å konsentrere seg om bokskriving og foredrag. Hun gleder seg til å være med på å bidra til gode events og enneagramkafeer, samt jobbe med å gjøre Enneagrammet enda bedre kjent i Norge. Se mer om enneagramforeningen på Facebook HER, og på foreningens egne sider HER.

April 2018:
Vi inviterer til gratis foredrag på Lampeland Hotell. Se mer HER.

Mars 2018:
Åpent foredrag:
Mandag 12. mars holder vi foredraget Hvorfor er alle de andre så rare? for Konnerud Sanitetsforening. Alle er hjertelig velkomne. Se mer på våre Facebooksider.
Tirsdag 20. mars presenterer vi Enneagrammet og vår bok Innsikt gir utsikt, for Drammen Rotaryklubb. Kun for medlemmer.

Se vårt nyhetsbrev: Passer vi sammen?

Februar 2018:
Vi har planlangt flere åpne og gratis foredrag i løpet av 2018. Følg med på våre sider her og på Facebook, der vi annonserer foredragene. Det første er foredraget om Englebarn eller Rakkerunger, blir på Lampeland Hotell, torsdag 26 april. Det kommer fler detaljer etterhvert.

Januar 2018:
Nytt år og masse nye muligheter. Kanskje året der du for første gang stifter bekjentskap med de ni Enneagram-typer. I så fall har du mye spennende i vente. Har du lyst kan du ta en liten gratis test her på sidene. Du finner den øverst til høyre i menyen. Kunne du tenke deg en mer dybdegående test, så ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne.

Relatert