dorthe@ennea.no

2017, Året som gikk

Arkiv fra 2017 om eksterne artikler, linker, tilbud, diskusjonsforum og annet om Enneagrammet, samt nytt om ENNEA.

Desember 2017:

November 2017:
Det ble en fin bokpresentasjon i regi av IEA-Norge (Den norske Enneagramforeningen) på Helt Sentralt i Oslo. Boka vår har blitt godt tatt imot og vi får gode tilbakemeldinger på både innhold og design. Det er godt å ha en bok med seg, når vi er ute og holder foredrag, for mange er nysgjerrig på å lese mer om Enneagamtypene.

Oktober 2017:
Det er en hektisk høst og vi gleder oss over at vi i år har fått mange nye kunder som blant annet Sintef, Norges statsbaner AS, Utenriksdepartementet og Ringerike Kommune. Det gleder oss at Enneagrammet virkelig er på vei til å bli kjent i en del store bedrifter, også her i Norge. Du finner en oversikt over fler av våre kunder HER.

September 2017:
Les vårt seneste nyhetsbrev her: «Verden med nye øyne.»


August 2017:

29. august OBS: Flyttet til 15 november – kan du høre om vår nye norske Enneagrambok: «Innsikt gir utsikt«. Vi forteller litt om hvem boken er skrevet for, (deg) og hvordan den med fordel kan brukes av alle. Vi forteller også om skriveprosessen og snakker om Enneagrammet. Her trenger man ikke å ha forkunnskaper for å delta. Dette blir en hyggelig og uformell aften og du er hjertelig velkommen. Se mer HER.

Juli 2017:
Beste årstid, på alle måter!
God sommer med Enneas seneste nyhetsbrev.
Du finner det HER.

Juni 2017:
Så kom endelig boka vår ut. Denne bare må du ha, om du er bitte litt interessert i deg selv, og alle de andre «raringene» rundt deg. Du finner den i alle nettbokhandlere, i en hel del vanlige bokhandlere og hos oss. Du kan ta kontakt med meg om du ønsker den signert. Se mer HER.

VårTips9

April 2017:
Ennea er aktiv på Instagram. Vi legger ofte ut gode tips til typene og andre relevante ting der. Vår konto heter: Enneagramnytt. Du er hjertelig velkommen til å følge oss der. https://www.instagram.com/
Her ser du et av våre «tips-til-typene», her til type 9 med karikatur av Kristiansand-kunstneren Oscar Jansen. Du finner hans hjemmeside HER.

Mars 2017:

shutterstock_141804295

Englebarn eller Rakkerunger?
Vi har laget et nytt foredrag/workshop som handler om barn og de ni personligheter. Dette er først og fremst laget for foreldregruppene på Ål folkehøyskole og kurssenter, men det er så bra at det med fordel kan brukes i mange andre fora. Alle foreldre og alle som jobber med barn og unge vil kunne ha nytte av dette. Se mer HER.

OBS: Nå settes dette foredraget opp som et åpent foredrag tirsdag 25. april 2017 på Sem Gjestegård. Det er åpent for alle og påmelding er nødvendig. Se invitasjonen her: Englebarn eller rakkerunger

Anita-raumergarden

Februar 2017:

Raumergården
Vi er veldig glade for å kunne melde at vi har inngått enda en samarbeidsavtale med et helt ekstraordinært hotell, drevet av Anita Aasland og Øyvind Brennmoen. Stikker du hodet innenfor, merker du umiddelbart at her kan du senke skuldrene i visshet om at du og dine gjester blir tatt godt vare på, og at alt er på stell: «Prikkfritt levert» får en helt ny mening.
Se mer på Raumergården Hotel.

Januar 2017:
Hvordan takle utfordrende kolleger?
Har du opplevd å stå fast i en situasjon der du og en kollega snakket helt forbi hverandre?
Generelt samarbeid, eller det å jobbe i team, kan ha sine utfordringer. Det er ikke alltid så lett å forstå seg på andre, spesielt ikke om man føler seg sviktet, overkjørt eller rett og slett bare misforstått. Vi har hjelpen du trenger, enkelt og lett å bruke. Se mer i vårt siste nyhetsbrev HER.

Relatert